“Posa fil a l’agulla”, calendari d’accions i mobilitzacions per un ensenyament públic, digne, de qualitat i en valencià

La Plataforma per l’Ensenyament Públic, de la qual formem part juntament amb associacions de pares i mare, estudiants, els principals sindicats de l’ensenyament del País Valencià i col·lectius vinculats al món educatiu, ha organitzat tota una sèrie d’accions i mobilitzacions per al mes de setembre que, amb el lema Posa fil a l’agulla, pretén ressaltar les retallades educatives que han provocat que l’educació valenciana estiga sota mínims de qualitat i dignitat. Us recomanem llegir el manifest Posa fil a l’agulla a les portes dels centres educatius. Esperem també que ens acompanyeu a la manifestació per l’ensenyament públic (més inversió, més qualitat, més valencià, més dignitat) del dia 22 de setembre.

Alacant: Escala de l’IES Jorge Juan

Castelló: Plaça de les Aules

València: Plaça de Sant Agustí

http://www.facebook.com/plataformaperlensenyament.public

Esta entrada fue publicada en Notícias/Noticias/Nouvelles/News. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *