XXVII Escoleta de la Tardor: Identitat professional docent

 El tema que proposem pren una rellevància especial si entenem que vivim en una realitat liquida, on l’alienació i la desimplicació de les persones de la vida social, cultural i política és a cada vegada més important, on és difícil aconseguir que la futura ciutadania tinga una formació integral i sistèmica que li possibilite entendre el món en que vivim per poder actuar en ell i sobre ell per a millorar-lo. Us proposem treballar al llarg de quatre dies sobre el perfil de professional docent que demana la societat de s. XXI des d’una triple vessant: professional, vocacional i social. És obvi que el nou professional docent no té res a veure amb el del segle passat, però… quins elements haurien de romandre? Quins nous elements s’haurien d’incorporar? Fins on pot ha d’arribar l’autonomia professional docent? El debat és apassionant… definir un nou model docent és una tasca que requereix ser abordada amb la màxima urgència… t’apuntes a l’aventura? T’esperem!

 Hi parlarem de moltes coses bones com del que va significar per a la comarca de la Ribera el trenet de Carcaixent a Dènia.

Més informació açí

Esta entrada fue publicada en Notícias/Noticias/Nouvelles/News. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *