Per l’escola pública. NO a la LOMQE

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoca manifestacions contra les retallades educatives i la LOMQE
Dia 14 de novembre de 2015, 18:00 h, a València, Castelló i Alacant.
La Plataforma del País Valencià en Defensa de l’Ensenyament Públic, constituïda per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, FAPA Enric Valor, FAPA Penyagolosa, CGT, CAVECOVA, FAAVEM, ADIES PV, SEPC, BEA, Campus Jove, Front d’Estudiants, AVIDP, MRPs, ADIDE, Sindicat d’Estudiants i València Laica, convoquen a la comunitat educativa i a tota la societat valenciana a la manifestació que tindrà lloc el pròxim dia 14 de novembre de 2015 en les tres capitals del País Valencià, a les 18:00h, a València, Plaça de Sant Agustí i Alacant, IES Jorge Juan, contra l’aplicació de la llei Wert, sota el lema “Per l’escola pública, no a la LOMQE, no a les retallades”.
La Plataforma considera que l’escola pública valenciana està greument amenaçada per les polítiques educatives del govern estatal i l’aplicació de la contrareforma educativa de la de llei educativa, que es basen en l’increment desmesurat de les ràtios escolars exigibles amb la conseqüent supressió d’unitats educatives, especialment de línies en valencià, que són els programes òptims d’ensenyament i garantia de qualitat educativa. També considerem molt perjudicial per a l’accés a l’educació la política de retallades que aplicada a l’educació suposa augment d’hores lectives per al professorat, augment de ratios a les aules i deficient substitució del professorat en baixa i en conseqüència pèrdua d’atenció educativa a la ciutadania. És per esta raó per la qual la Plataforma demana de nou mobilitzar i eixir al carrer per a exigir la derogació de la LOMQE i la retirada de les retallades en inversió pública.
Així s’han programat una sèrie d’accions per a mobilitzar la ciutadania i que la convocatòria del 14N siga un èxit. El pròxim 11 de novembre pel matí hi haurà pegada de cartells als centres educatius, la PDEP s’acostarà a un centre públic per a simbolitzar el rebuig a la llei. Ja de vesprada convoca a un acte de debat al Centre Octubre amb ponents de l’àmbit educatiu. Estes accions s’aniran publicitant a les xarxes socials.

Esta entrada fue publicada en Notícias/Noticias/Nouvelles/News. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *