Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME). Acte central dimecres 27 d’abril.

Des de l’any 2001 la Campanya Mundial per l’Educació celebra la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME), una setmana de mobilització per cridar l’atenció de la comunitat educativa, dels mitjans de comunicació, de la societat en general i especialment, dels/de les representants polítics/ques sobre la necessitat de fer real i efectiu el dret a una educació de qualitat per a tots i totes al món.

Per últim, si esteu interessants de participar tant en la CME com en la SAME, així com en saber més sobre la participació de STEPV en totes dues iniciatives, podeu contactar via mail amb miquel.calatayud@stepv.intersindical.org.

Per això, vos fem arribar els següents materials relacionats amb la campanya:

Dimecres 27 d’abril serà l’acte central de la SAME al País Valencià. Començarà a les a les 9 h a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València.
Després d’activitats al llarg del matí, hi haurà una concentració / paraiguada a la plaça de la Mare de Déu de València, a les 12 h. SI CLIQUES ACÍ, pots descarregar el programa complet d’activitats del dia 27.
Esta entrada fue publicada en Documentos, Notícias/Noticias/Nouvelles/News. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *