STEPV impulsarà un acord social i ciutadà per l’escola pública

STEPV afronta el curs 2016/17 amb la proposta d’impulsar un acord social i ciutadà per l’escola pública, que sente les bases d’un sistema educatiu de qualitat, laic, inclusiu, democràtic, gratuït i en valencià. Per això, impulsarà la mobilització de les diferents plataformes comarcals i de país, entitats i organitzacions educatives, etc., per a treballar en eixe sentit i continuar instant a la Conselleria d’Educació a solucionar els temes pendents i a reorientar les seues polítiques per a solucionar els problemes.

més

Esta entrada fue publicada en Notícias/Noticias/Nouvelles/News. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *