STEPV anima els centres i el professorat a triar el nivell avançat del Programa Educatiu Plurilingüe

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià – Intersindical Valenciana (STEPV) anima el professorat i els Consells Escolars del centres educatius a triar el nivell avançat com programa lingüístic en considerar que és l’únic que garanteix un plurilingüisme real. Per això, demana al conjunt del professorat, els equips directius, les mares i pares, les AMPEs i a tota la Comunitat Educativa de cada centre a apostar per aquest nivell que garanteix la competència lingüística en valencià i castellà i el domini de l’anglés.

més

Esta entrada fue publicada en Documentos, Notícias/Noticias/Nouvelles/News. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *