Espai Freire / Espacio Freire / Paraules d’alliberament / STEPV-Intersindical Valenciana

En castellano    Em portugués 

El sindicat STEPV – Intersindical Valenciana, defensor d’una educació crítica, inclusiva i transformadora, s’uneix a les celebracions mundials amb aquest “Espai Freire”, un espai educatiu i social en el qual admiradores i admiradors de Freire de tot el món reflexionaran sobre la vigència actual de les idees del pedagog brasiler i sobre la necessitat que les seves paraules d’alliberament continuen sent generadores de diàlegs vius, de comunitats vives que apliquen els seus ensenyaments en diferents contextos educatius o socials.

més (català)

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *