Debat Jornada continuada: La postura dels MRP: Temps escolars, temps familiars

El passat 13 de juny es va publicar l’ordre:

 25/2016, per part de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per la qual es regulen les condicions i el procediment de sol·licitud i d’autorització d’un pla específic d’organització de la jornada escolar en els centres sostinguts amb fons públics de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Especial de la Comunitat Valenciana,

 

Arran d’aquesta publicació s’ha encetat un debat en la societat. En diverses ocasions, s’ha suplantat la opinió de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del País Valencià (FMRPPV) en aquest debat. Davant d’aquest fet voldríem deixar clar quina és la nostra postura sobre aquest tema.

més

 

Esta entrada fue publicada en Artigos/Artículos/Articles, Documentos. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *