Confederació MRPs. Ordre Civil d’Alfons X el Savi.

Els MRPs estem d’enhorabona, han concedit la corbata de l’Ordre Civil d’Alfons X el savi. Al País Valencià podem parlar de més de 50 anys de trajectòria defensant una escola pública, laica, de qualitat, democràtica, arrelada al medi, inclusiva, crítica i de totes i per a totes.

L’Ordre Civil d’Alfons X El Savi es destina a premiar les persones físiques i jurídiques i les entitats, tant espanyoles com estrangeres, que s’hagin distingit pels mèrits contrets en els camps de l’educació, la ciència, la cultura, la docència i la recerca o que hagin prestat serveis destacats en qualsevol d’ells a Espanya o en l’àmbit internacional.

Esta entrada fue publicada en Buenas prácticas, Notícias/Noticias/Nouvelles/News. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *